Kati Laituri

sisustussuunnittelija, SisAk, MBA

Hei,

Olen Kati Laituri, sisustussuunnittelija Liedosta. Olen alunperin opiskellut kaupallista alaa ja työskennellyt yli 20 vuotta markkinoinnin parissa päivittäistavara- ja tukkukaupan alalla. Vuonna 2012 perustin Kotilaituri-nimisen sisustus- ja lankakaupan, jonka parissa olen tehnyt isompia ja pienempiä sisustusprojekteja yksityis- ja yritysasiakkaille. Vuonna 2019 lähdin täydentämään osaamistani sisustussuunnittelun opinnoilla  ja valmistun sisustussuunnittelijaksi vuonna 2020 Sisustusakatemiasta.

Sisustussuunnittelijatyössäni sydäntä lähellä ovat käytännöllisyys, kestävyys, luonnonmateriaalit ja tilojen toimivuus. Rakastan pohjoismaista linjakkuutta ja eri materiaalien sekä uuden ja vanhan yhdistelyä. Suunnittelemieni kohteiden osalta olen asiakkaan puolesta tinkimätön toimivuudesta, yksityiskohdista ja harmoniasta. Pyrin suunnittelussani kunnioittamaan kohteen henkeä ja tyyliä. Vahvuuteni on asiakaslähtöisyys ja suunnittelemani kodin tulee olla asukkaansa näköinen.

Kokemukseni remontoinnin ja rakentamisen parissa on antanut minulle kokonaisvaltaisen näkemyksen erilaisiin koteihin ja tiloihin sekä tuonut vahvan ymmärtämisen ja osaamisen rakennustekniikoista, -käytänteistä, rakenteista ja materiaaleista ja tarjoaa lisäarvoa tekemälleni sisustussuunnittelulle.

Hyvin suunnittelut, kauniit ja toimivat tilat lisäävät viihtyisyyttä ja tekevät juuri Sinun kodistasi maailman parhaimman paikan.

Onpa projektisi pieni tai suuri, ota yhteyttä kotilaituri@gmail.com, niin tavataan!
Turun seudun lisäksi palvelen myös Hangossa, ja sovittaessa muuallakin.


Sisustussuunnittelua silmällä ja sydämellä