Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skandinavisk, Tuoksukynttilä, Fjord (vuono)

Fjord tuo tuulahduksen norjalaisten vuonojen maailmasta. Tuoksukynttilästä voi aistia vuonojen havumetsät, vesiputoukset ja hedelmätarhat.

Skandinavisk tuoksukynttilöiden tuoksuja ovat inspiroineet skandinavian luonto, vuodenajat, perinteet ja kaupungit. Kynttilä palaa jopa 50 tuntia. Kynttilä on valettu lasiseen, kuvioituun astiaan ja siinä on puuvillasta valmistettu sydänlanka. Tuoksut ovat pehmeitä, hienostuneita ja miellyttäviä. Tuoksukynttilässä tulee mukana puinen kansi.

Tuoksu: vuonojen upea luonto

Koko: 190g, korkeus 8,5 cm, halkaisija 7,5 cm

Väri: vaaleanvihreä

Hinta:35.00 €

Suosittelemme myös

Skandinavisk, Tuoksukynttilä, Hav (meri)

Skandinavisk_SS17_HAV_190_pieni.jpg&width=280&height=500
HAV tuoksukynttilä tuo tuulahduksen Skandinavian loputtomilta rannikoilta ja pohjolan kylmiltä merialueilta. Kynttilästä voi aistia raikkaan meri-ilman, merikasvit ja ajopuut.
Skandinavisk tuoksukynttilöiden tuoksuja ovat inspiroineet Skandinavian luonto, vuodenajat, perinteet ja kaupungit. Kynttilä..
Hinta: 35.00 €

TUB kynttilänjalka ISO valkoinen

tub_kynttilanjalka_1707245dbkd.jpg&width=280&height=500
TUB kynttilänjalka edustaa uutta skandinaavista designia ja viehättää ajattomuudellaan. Korkeus 6 cm, halkaisija 11 cm. Keramiikkaa. Väri valkoinen. TUB on sarja, joka toimii jokaisessa huoneessa. Design: Karin Dahlin Gunterberg | dbkd
Hinta: 18.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »